Nick oskarżyciela: Kaliee
Nick oskarżonego: Kali
Powód złożenia skargi: Szanowny 12-letni GM zabił mnie za to że posiadam nick Kaliee. Po jakieś chwili Kali dał mi bana za to że mam pierwsze jego cztery litery nicku i mówił że się podszywam . Założyłem nowe konto o nicku SmiechNaSali i gdy powiedziałem, że ja to Kaliee i składam na Kali skargę szanowny 12-letni GM zabił mnie. Powiedziałem że jest pizdą i zostałem zbanowany na zawsze na IP.
A co do mojego nicku i co one oznacza: Kaliee - jest to imię żeńskie pochodzenia amerykańskiego. Posiadam je z powodu że kiedyś mieszkałem w USA dokładnie w Alabama(zjednoczone państwo ameryki ^^) w mieście Mobile i mam tam przyjaciółkę o imieniu Kaliee S. i bardzo podobało mi się jej imię (jak również i ona ^^) to jej imienia użyłem jako nick w grze
Prosiłbym o natychmiastowe odebranie mu GM'a .
Pozdrawiam Kaliee
Ostatnio edytowany przez Kaliee (2012-07-07 16:29:52)
Jezzu, nie wiedziałem, że to zrobisz ale spoko ; >
Tak, zbanowałem Cb. Powody?: mam: 1 Kaliee mój nick nikt go inny nie miał. Było to trochę nie wporządku, ale... pyskowałeś. Browar lub Eldo mogą potwierdzić to. Co do tego, że ciebie dedłem. Dedłem z powodu:, że chciałeś dać nazwę tematu "Zabawa GM'a kali".
Zbanowałem "Smiech na Sali" z nicku zawierajacą ,część zdania lub powiedzonka. I przedostatnie zdanie. Noobq to nie jest noob ots, żeby za ban dostawać delet gm'a. Ja tu jestem mapper'em ziomq.
To może ja się wypowiem. Każdy prawie wie ile stoi ten ots do czego chce dotrzeć, więc Kaliee gra na naszym servie 2-3 powiedział mi to i jeśli prosi o to żeby GM'Kali stracił prawa co do tej pozycji to jest troszkę dziwne, wiem wszystko jak to wyglądało. I moje słowa mam nadzieje że jakoś wpłyną na to wszystko i niech każdy spojrzy z innej perspektywy Kali został wybrany na gm dlatego że zasłużył a Kaliee to dość denerwujący gość, wiem pisałem z nim zachowywał się skandalicznie i gdybym miał gm też poleciał by ban. DZIĘKUJE ZA UWAGE.
MIŁEGO WIECZORU;)
Kali napisał:
Jezzu, nie wiedziałem, że to zrobisz ale spoko ; >
Tak, zbanowałem Cb. Powody?: mam: 1 Kaliee mój nick nikt go inny nie miał. Było to trochę nie wporządku, ale... pyskowałeś. Browar lub Eldo mogą potwierdzić to. Co do tego, że ciebie dedłem. Dedłem z powodu:, że chciałeś dać nazwę tematu "Zabawa GM'a kali".
Zbanowałem "Smiech na Sali" z nicku zawierajacą ,część zdania lub powiedzonka. I przedostatnie zdanie. Noobq to nie jest noob ots, żeby za ban dostawać delet gm'a. Ja tu jestem mapper'em ziomq.
Ty chyba raczej nie zrozumiałeś mojej skargi Kali .
Przeczytaj jeszcze raz definicje dlaczego mam nick "Kaliee" .
I co z tego że miałem nick: SmiechNaSali czy to jest jakiś nick naruszający regulamin ? Nie.
Gdzie jest niby napisane, że nie wolno mieć w nicku zdanie (chociaż dla twojej informacji Kali to nie jest zdanie ^^)
I co z tego że jesteś tutaj GM i Mapperem.
Game Master nawet i Mapper powinien dawać przykład dla innych graczy a nie że będziesz mnie zabijał z byle jakiego powodu i dawał bana za to że mam nick SmiechNaSali lub Kaliee.
Na OTS'ie zacząłem grać jakieś 2-3 dni temu a przed graniem na tym ots nie grałem w Tibie 3 lata
Więc skąd mogłem wiedzieć o twoim istnieniu Kali ?
eldo09 napisał:
To może ja się wypowiem. Każdy prawie wie ile stoi ten ots do czego chce dotrzeć, więc Kaliee gra na naszym servie 2-3 powiedział mi to i jeśli prosi o to żeby GM'Kali stracił prawa co do tej pozycji to jest troszkę dziwne, wiem wszystko jak to wyglądało. I moje słowa mam nadzieje że jakoś wpłyną na to wszystko i niech każdy spojrzy z innej perspektywy Kali został wybrany na gm dlatego że zasłużył a Kaliee to dość denerwujący gość, wiem pisałem z nim zachowywał się skandalicznie i gdybym miał gm też poleciał by ban. DZIĘKUJE ZA UWAGE.
MIŁEGO WIECZORU;)
Na pewno eldo09 wpłyną na ciąg tej sprawy lecz to nie jest sprawa między nami Eldo.
Lecz dziękuje że dałeś głos w tej sprawie .
A co do tego że zachowywałem się skandalicznie .
Napisałem na Game-Chat, że świątynia wygląda nieestetycznie (nie będę podawać przykładów gdzie co i jak).
Lecz ja nie zacząłem wyzywek Eldo tylko Ty . Po tym jak to napisałem kazałeś mi się nie wpierdalać i żebym wypierdalał stąd.
Jak myślisz czy to jest zachowanie godne pochwały?
Ostatnio edytowany przez Kaliee (2012-07-07 16:50:45)
Nie Kali, nie widziałem Cię ponieważ ja gram na tym serwerze od 2-3 dni ale nie jestem na nich od rana do wieczora . Np wczoraj byłem z dziewczyną na spacerze tak samo jak i przedwczoraj i wracałem do domu dopiero o godzinie 21-22 a Ciebie nie było. Pierwszego dnia gdy zacząłem grać nie było Cię na serwerze więc sorry i nie wmawiaj mi że Ciebie znam
Niewiem , co się działo . Ale zgodzę się z Kaliee, jest to inny nick niż Kali... . Po pierwsze, Kaliee ma racje bo Kali przebywa mało na serwerze i mógł go nie widzieć , więc sprawa jest zamknięta. Kali , źle zrobiłeś , że go zbanowałeś.. Może miec nick jaki chce tylko , nie ,,Kali" A Kaliee to juz inny nick. Tak samo ja mam Seeb a jakby ktos mial Seebix to bys zbanowal? -,- No własnie.. jest różnica.. Ogar Kali ogar... Koniec kłotni zamykam temat.